Meegeven betekent dat u een stukje van uw tijd en een stukje van uw welvaart investeert in het vertaalwerk. U heeft het Woord in uw eigen taal – een onvoorstelbare rijkdom. Een rijkdom met verantwoordelijkheden; wij mogen, ja moeten hiervan uitdelen! Delen is een taak van de kerk.

Corina ontvangt daarom geen salaris, maar is voor haar werk en levensonderhoud afhankelijk van giften. Dit betekent dat er een aanzienlijk bedrag nodig is om het werk doorgang te laten vinden. Een derde van de kosten wordt gedragen door de GZB. Voor het overige bedrag is Corina aangewezen op een betrokken achterban van familie, vrienden, kerken en anderszins betrokkenen. Mensen die de uitzending structureel financieel willen ondersteunen zijn onmisbaar. Maar ook een eenmalige gift is van harte welkom. Ook hebben wij een spaarpotactie. Met deze spaarpot kunt u in gezins-, verenigings- of kringverband sparen voor de uitzending. 1 euro per week maakt al verschil! Iets voor u? Vul de steunverklaring in!

U kunt uw gift overmaken naar Stichting TF verTAALwerk, onder vermelding van: “Gift TF verTAALwerk“, bankrekeningnummer NL26RABO0158240634. De stichting heeft een ANBI-verklaring, waardoor uw gift aftrekbaar is voor de belasting. Wanneer u structureel wilt geven, vragen wij u om de steunverklaring in te vullen en op te sturen.